tel/fax +382 40 251 726 | mob +382 63 233 500; +382 68 870 999 | +382 68 053 000 (restoran) | vukovmost@t-com.me

SAVRŠENO ZA VAŠE
SLAVLJE I UŽIVANJE

NAJKVALITETNIJA DOMAĆA I
INTERNACIONALNA KUHINJA

JEDINSTVEN SLATKI PROGRAM

HOTEL VUKOV MOST

Po mnogo čemu zanimljiv kameni most, Vukov most, nalazi se na Kapinom Polju u Nikšiću. Po predanjum tu se nekada nalazio Begov most koji je stradao 1807. godine, kada su Crnogorci i Rusi napali grad. U drugoj polovini XIX vijeka most je obnovio knjaz Nikola i dao mu ime Vukov most – po čuvenom crnogorskom junaku Vuku Mićunoviću, opjevanom i u Gorskom vijencu.

U zelenoj zoni grada, a u neposrednoj blizini Vukovog mosta nalazi se istoimeni hotel kategorije 4 zvjezdice, građen u skladu sa visokim, savremenim standardima malih gradskih hotela.

Hotel je smješten tik uz magistralni put Nikšić-Trebinje, tj. uz put Risan-Nikšić-Žabljak.

Udaljen je od:

  • Željezničke i autobuske stanice 3 km
  • centra grada 2 km
  • jezera i izletišta Krupac 1 km
  • starog Rimskog mosta 0.5 km

Arhitektura unutrašnjeg prostora hotela je moderno dizajnirana, a ukupan utisak koji ostavlja na goste je jedinstveni osjećaj luksuza, otmenosti i topline. Pored recepcije, na kojoj će Vas dočekati ljubazno i komunikativno osoblje, hotel raspolaže i luksuzno opremljenim sobama, restoranom sa velikom ljetnjom terasom i parkingom.

Idealno mjesto za Vaš odmor, druženja i slavlja. Na samo 2.5 km od centra Nikšića lociran je objekat koji će zadovoljiti sve Vaše ugostiteljske želje.

Sa velikom terasom kapaciteta 750 mjesta i izuzetno ambijentalnim restoranom, učinićemo sve da Vaš boravak bude na najvišem nivou.

Naš meni je prilagođen svim generacijama i gastronimskim zahtjevima. Garantujemo najkvaliteniju domaću i internacionalnu kuhinju, dok nas slatki program čini jedinstvenim na ovim prostorima, a sve to uz najširi izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića i prepoznatljivu ljubaznost našeg osoblja.

RESTORAN - 90 MJESTA

INTERNET I KABLOVSKA TV

TERASA - 750 MJESTA

VLASTITI PARKING

OSAM SOBA LUX KATEGORIJE

NAJKVALITETNIJA KUHINJA

APARTMANSKI SMJEŠTAJ

RAZNOVRSAN MENI

KONTAKTIRAJTE NAS

Vaše ime (required)

Vaša email adresa (required)

Naslov poruke

Vaša poruka

NAŠA LOKACIJA